КЛУБ
Запознайте се с великолепната Дебора Минева

Запознайте се с великолепната Дебора МиневаПомагам на хората да се подсигурят за едно по-удовлетворяващо утре!

По професия съм независим финансов консултант.

Мога с индивидуално отношение да науча всеки как да управлява своите средства и да го заразя с енергия да привлича изобилието в своя живот под всякакви форми!


Обичам да виждам усмивки на лицата на хората, когато намерят решението на техни проблеми и ситуации, които до вчера са им се стрували невъзможни, и отново се влюбят в живота!


КОНТАКТИ:

Дебора Минева

Телефон: +359897003475

е-mail: deborahmineva@gmail.com

debora.mineva@pgbg.bgПредставяме Ви Дамите от "Клуб Великолепната Жена":

Дебора Минева, независим финансов консултант

ВИЗИТКА:


Дебора Минева е завършила бакалавърска степен по ,,Международни отношения в Университета за национално и световно стопанство. Четири години е част от младежка студентска организация, на която има честта да бъде и председател. В нея неуморно развива себе си и работи над това България да е едно по-желано място за младите хора. Помага на новодошлите студенти да общуват от първо лице с професионалисти в сферата, както и да развиват меки умения, за да са подготвени за пазара на труда.


В момента Дебора е магистър по Финанси в Нов Български университет.

Отделно се занимава с проекти и обожава да внася енергия и индивидуален подход към всичко, с което се захване. За нея животът е един проект, който трябва да приемеш и да заобичаш с всичките му предизвикателства по пътя!


Тя обича всичко свързано с личностно развитие. Много харесва да отделя време на обучения, семинари, свързани с женската енергия, емоционалната интелигентност и протокол и етикет. Мечтае да давам личен пример в това отношение и скоро да го превърна в свой проект!


Дебора харесва да е сред природата, да спортува, да обгрижва животни – главно коне и кучета. Нейното хоби е да чета книги, да се задълбочава в психологията, да пише и да отделя качествено време за важните и любими за нея хора!


Дебора Минева, независим финансов консултант


Отзив ''Код ВЕЛИКОЛЕПНА'':


От момента, в който се докоснах до Йордана и Академия Великолепната жена знаех, че сам на правилното място. Възхищавам се на Йордана Димитрова за личния пример, който дава всеки ден, нестихващата подкрепа към всички нас и всеотдайността към това, което прави! Няма правилни думи, с които да изразя своята благодарност, че имах възможност да съм част от това пътешествие и да се докосна до нейната енергия! Тя ме научи, че елегантността и любовта към себе си са начин на живот и ме поведе по пътя към изграждането на моята по-добра версия на жената, която искам да бъда.
Сърдечно благодаря за емоциите и сплотените срещи с толкова прелестни дами на едно място, с които с нежност наблюдавахме как всяка от нас разцъфва с нейно темпо и създава своя Великолепен личен свят! Вярвам, че споделянето, вдъхновението и подкрепата, които черпим жените една от друга, ни правят по-добри и по-успешни в днешния по-мъжки свят!

Дебора Минева, "Клуб Великолепната Жена"

Йордана Димитрова и Дебора Минева, "Клуб Великолепната Жена"

Питате ме как се влиза в "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"?

След успешно преминаване на програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА" - Вие ставате част от нашата елегантна общност - "Клуб ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена"!

Не отлагайте, присъединете се сега! Гарантираме Ви, че възвръщаемостта в качеството Ви на живот - ще надмине очакванията Ви!

Йордана Димитрова
Експерт Личен Имидж и Бранд
Специалист по Етикет, Елегантност и Емоционална интелигентност

Проверете кога са следващите дати за програмата "Код ВЕЛИКОЛЕПНА":
АКАДЕМИЯ КОД ВЕЛИКОЛЕПНА

Вижте, кои са Дамите в "Клуб Великолепната Жена":

КЛУБ ВЕЛИКОЛЕПНАТА ЖЕНА


София