ПЪТЕШЕСТВИЯ

Семейна ваканция в увеселителния парк The Land of Legends в Анталия

През априлската ваканция на децата, решихме да ги заведем на парк с атракциони, където да се забавляваме цялото семейство. Имахме препоръка от наши приятели за The Land of Legends, в Анталия. Оказа се, че има директен полет от София до Анталия, с продължителност 90 мин. След проучване на офертите запазих директно през официалния им сайт, през опцията Flight + Hotel. И ето, че се оказахме в приказния свят на 5 звездния Kingdom Hotel, който се намира в самия увеселителен парк и във фоайето ни посрещат с Бар от бонбони.

Забавление за цялото семейство

Априлската ваканция на децата се оказа чудесна идея да посетим увеселителния парк. Температурите през деня бяха 20-25 градуса и почти нямаше хора. Ако сте ходили в такъв парк, знаете, че понякога можете да прекарате 2 часа, за да чакате да се качите на скоростно влакче, което минава за 1 минута. Сега цялото семейство се насладихме по много пъти на всички атракции - нямаше никакви опашки.

The Land of Legends Theme Park в Анталия предлага много атракции, сред които 5D кино с уникални усещания, луда река, басейн с вълни, 55 водни пързалки, Шоу с делфини, цирк, Typhoon Coaster с височина 43 метра навлизащ във водата със скорост 86 km км/ч, Hyper Coaster с височина 62 метра и скорост 115 км/ч, гарантиращи изживяване за всички сетива.
Всяка вечер паркът е домакин на грандиозно вечерно шоу – много светлини, пеещи фонтани, цветно шествие на гондоли по реката в центъра на парка с ярки герои в цветни костюми на цветя, принцеси и кралици, фойерверки – тук изпитваш наслада независимо от възрастта!

Има Shopping Avenue с над 100 магазина, както и много барове и ресторанти за всеки вкус.
Анталия Турция