ПАРТНЬОРИ

10 % отстъпка за ръчно изработените шоколадови бонбони от Anna’s Chocolates

От една Великолепна Жена,
за друга Великолепна Жена!
Казвам се Анна Кръчмарова и наскоро осъществих най-голямата си мечта – да имам собствена сладкарница. Така раздавам огромни количества любов и щастие на хората около себе си. Щастлива съм със семейството си и с най-голямата любов в моя живот – трите ми прекрасни деца. До тях в сърцето ми има неизчерпаеми количества любов и разбира се ... шоколад. Признавам, че комбинацията е невероятна и ви пожелавам задължително да я пробвате!
Дами, за всички Вас с голямо удоволствие предоставям отстъпка от 10 % за ръчно изработените шоколадови бонбони с промо код: VELIKOLEPNA10

Може да разгледате всички наши изкушаващи предложения тук:
www.annaschocolates.com
Валидност на отстъпката до 01.09.2023г.
Казват, че шоколадът може да излекува всичко или поне да ти подобри настроението! Ние напълно се съгласяваме с това твърдение! В Anna’s Chocolates залагаме на най-доброто качество белгийски шоколад и се надяваме да оцените старанието ни да бъдем все по-добри, в това което правим.

Ако сте традиционалисти, шоколадът винаги е най-правилният избор за подарък. Но представете си, че можете да подарите не просто шоколад, а цяло произведение на изкуството! Забравете за познатите квадратни блокчета! Днес шоколадът е много повече от какаов правоъгълник. Върху него могат да цъфтят цветя, да пеят птици, да изгряват звезди или да препускат коне. Шоколадът може да носи и вашето лично послание към близките ви хора, което да е също толкова вкусно, колкото и красиво.

С ръчно изработените бонбони подарявате не само усмивки и наслада за сетивата, но и едно истинско съкровище! Всеки такъв бонбон носи специална доза любов, защото гарантирано е изработен с много внимание към детайла и старание от сърце и душа.
Анна Кръчмарова, Anna’s Chocolates
Очакваме Ви!

За повече информация:
Анна Кръчмарова
Телефон: +359 896 301031
Имейл: choccolate.anna@gmail.com
Facebook: Anna’s Chocolates
www.annaschocolates.com
Храна