СПОДЕЛЕНО

Какво е аерография и как да сме креативни и различни в избора си на подаръци?

Да бъдем креативни и различни, нова мода в избора на оригинални подаръци!
Срещаме се със Силвия Шаовчева - собственик на студио за нокти и инструктор по аерография, която ще ни разкаже за това какво е това изкуство, как е станало част от нейния живот и какво приложение има в изработването на оригинални подаръци.
Здравей Силвия, представи се с няколко изречения на нашите читатели.

Здравейте! Казвам се Силвия Шаовчева от град Бургас. Собственик на студио за нокти. Инструктор по аерография. Креативна и нестихваща душа за нови красоти!
Как се породи любовта ти към аерографията?
Преди 9 години преминах базово обучение по аерография в маникюра и от там тръгна пламъка, който днес е огромен пожар в моята душа! Страст, която понякога се опитвам да потуша, но тя се разпалва в пъти по-силно!
Това изкуство не е много популярно в България, защо реши да се развиваш точно в него?
Винаги съм се старала да бягам от масовото и да правя различното. Креативността е това, което ни откроява. Да си различен, не винаги се приема от обществото. Но когато си творец отвътре, това няма значение. Изкуството не е много популярно в България - да, но аерографията гори в мен! С този инструмент човек може да нарисува всичко! Стени, дрехи, нокти, тела, коли, картини, обувки, чанти, играчки… ВСИЧКО!

Толкова е необятно и завладяващо, че понякога усещам как краде дори съня ми и оставам будна да творя по цели нощи! Искам да запозная повече хора с това изкуство. Искам да ги заразя с моята страст… НЕВЕРОЯТНО Е!
Какво приложение има аерографията в изработването на подаръци?
Техниката е различна и непозната, както казах. Аз обичам да творя и да миксирам различни техники. Използвам различни материали, бои и повърхности, но навсякъде прилагам аерограф!
Какво оригинално може да се подари за повод, особено на хора които си имат всичко?
Бих казала всичко! Аз лично мога да изработя чанта и обувки, с които една дама никога не би останала незабелязана! Рисувам дрехи. Изработвам бутилки и чаши за уиски за ценители! Рисувам уникални картини с невероятни ефекти. Като смело бих могла да кажа, че съм първата в България, която предлага този тип картини.

Бих могла да нарисувам коли, мотори, каски, колелета. Стени в жилище, било то детска стая или всекидневна. Селфи кът-стена в салони за красота. Правя колиета, обеци, коледни играчки и какво ли още не…Просто обожавам да творя!

Когато изработвам подаръци, обичам да са персонални, а не предварително направени и да чакам да се появи купувач. Така успявам да зарадвам и този, който го поръчва и този, който го получава!

Да се доверят на въображението и креативността ти, без да те познават е уникално усещане, което всеки път ме зарежда с месеци напред!
Как могат да се свържат с теб, дамите които искат да се докоснат до творчеството ти?
Всички дами могат да се свържат с мен в социални мрежи Facebook и Instagram: Handmade by Silvia Shaovcheva, s.shaovcheva, handmade.by.silvia.shaovcheva
Някакво послание към Великолепните дами?
Осмелете се да бъдете различни, влагайте душа и емоция във всичко и усмихвайте колкото можете повече хора около вас! Това ще ви направи още по-великолепни!
За повече информация:

Силвия Шаовчева
Имейл: sillviq_shaovcheva@abv.bg
Facebook: Handmade by Silvia Shaovcheva
Instagram: s.shaovcheva
Instagram: handmade.by.silvia.shaovcheva
Силвия Шаовчева, Handmade by Silvia Shaovcheva
Професия