НОВИНИ

Първа Гала вечер на ВЕЛИКОЛЕПНАТА Жена за празника 8 Март

На 8 март 2024 година се проведе първата ГАЛА вечер на Великолепната Жена, посветена на международния ден на Жената - 8 степени ВЕЛИКОЛЕПИЕ за 8-ми март!
Йордана и Галин Димитрови
Йордана Димитрова, основател на “Великолепната Жена” отправи своите благодарности и поздравления към гостите:
“Добре дошли на Първата ГАЛА вечер на Великолепната Жена, която се надявам да превърнем в традиция за всеки 8 Март. Радвам се да виждам как нашата общност се разраства, все по-често се присъединяват и нашите любими мъже, благодаря Ви Господа за подкрепата!

През последните години моята мисия е да върна на Света истинската ЖЕНА – женствена, грациозна, елегантна и вътрешно и външно. Дами, благословия и предизвикателство е да си истинска жена в съвремието ни. Бъдете жените на новото време – осъзнати, че държите огромна сила в ръцете си и можете да промените света към по-добро! Честит 8 Март!”
Бляскавата ГАЛА вечер се проведе в балната зала на Хотел InterContinental Sofia.

Водеща на вечерта беше чаровната Десислава Авджиева, която е и първата Дама включила се в Клуб “Великолепната Жена”.
Йордана Димитрова
Десислава Авджиева

Награди

На ексклузивното събитие бяха обявени и първите награди на списание “Великолепната Жена”. Отличия получиха 12 Дами взели участие в рубриките на списанието, статиите на който са събрали най-много четения и са привлекли вниманието на читателите.

Създадено през 2022 година, списание „Великолепната Жена“ за кратко време успя да се наложи като любима онлайн медия за имидж и бранд представяне на Дамите, която се позиционира на първа страница при търсене в google.

Преди да връчи наградите, Йордана Димитрова, основател на "Великолепната Жена", сподели, че изборът е бил наистина труден, защото всяка една Дама взела участие в списанието – е великолепна и вдъхновяваща, а с успехите си е пример за подражание.
Илияна Гецова от "Mi Amor" представи най-новите тенденции в Света на бижутата, а менталния коуч Моузес Налока отправи специално пожелание към всички Дами за празника.
Илияна Гецова
Моузес Налока
Гостите на това елегантно събитие се насладиха на 4 степенно гурме меню, тематична украса и изискана музика на живо от саксофонист. Вечерта завърши с много танци и подаръци за всички Дами от партньорите на “Великолепната Жена”.
НОВИНИ